-
حذف متن در هدر قالب اسنشالیز
با سلام و وقت بخیر
ببخشید من یک راهنمایی از شما میخوام. حقیقتش من قالب اسنشالیز رو از ژاکت خریداری کردم طوری رفتار کردند که از خریدم پشیمون هستم. من به صورت تصادفی اسم شما رو در داخل قالب اسنشالیز دیدم گفتم بیام مشکلی رو که در سایتم هست رو از شما راهنمایی بگیرم. هر چند میدونم این مشکل رو باید ژاکت حل کنه چون از اون ها خرید کردم . ممنون میشم من راهنمایی کنین تا این مشکلم حل یشه.من تقریبا تمامی بخش های قالب رو بررسی کردم مشکل خاصی ندارم و میتونم تنظیمات مد نظرم رو اعمال کنم تنها موردی که از صبح باهاش درگیرم این هست که وقتی سایت رو برای اولین باز میکنم یا در حالت private کروم تست میکنم اون بالا یک کادر آبی رنگ نمایش داده میشه (فایل های پیوست ) که ” همین الان حرفه ای ترین قالب وردپهمین الان حرفه ای ترین قالب وردپرسی رو خریداری کنید! در حالی که من این رو خرید کردم خودتون میتونید چک کنین. جالب اینجاس که این نوشته در فایل index قالب هست من هر چقدر فایل index رو سرچ کردم این کد رو پیدا نکردم. اینها رو من از کجا پاک کنم؟
سربرگ قبلی رو حذف ویکی دیگه رو درست کردم ولی اون متن از بالا حذف نشد دقیقا بالا منوهای سایت قرارداره
با تشکر
- این گفتگو اصلاح شد 1 سال پیش توسط علی مهدوی.